Firemní stravování

Máte náročnou práci, co vyžaduje koncentraci a pozornost? Toužíte po tom jíst střídmě, zdravě, chytře a zároveň chutně? Přinášíme vám alternativu pro firemní stravování s možností závozu, která je plně inspirována rozmanitou, pestrobarevnou a voňavou asijskou kuchyní. Samozřejmě v rámci vlastenectví proložíme menu jeden den v týdnu tradiční československou kuchyní.

Stát se naším odběratelem není nikterak složité, každý náš klient dostává emailem každý čtvrtek menu na následující týden, kde zadá výběr jídel a jejich počet. Výběr je vždy ze dvou polévek a tří hlavních jídel s tím, že na každý týden jako varianta hlavního chodu č. 3 bude salátová alernativa.

Cena menu polévka + hlavní chod 135,- Kčpři objednávce 1-9 osob.Cena menu polévka + hlavní chod 125,- Kčpři objednávce 10-29 osob.Cena menu polévka + hlavní chod 115,- Kčpři objednávce 30-49 osob.

Závoz do Pardubic a přilehlého okolí probíhá každý všední den vyjma svátku mezi 10-11 hodinou dopoledne v našich k přírodě šetrných jídlonosičích. Samozřejmě velký důraz klademe na výběr surovin, jejich zpracování a hygienu během výroby a logistiky naší dopravní službou.
Firemní stravování objednávejte ZDE

Inspirativní menu na celý týden:

Kokosová s rýžovými nudlemi, houbami a naťovou cibulkou – týdenní speciál
Sladkokyselý hovězí vývar s pak choi, ořechy a vaječnou omeletou
Žluté curry s kuřecími nudličkami, lychee a jasmínovou rýží
Restované vaječné nudle se sekaným vepřovým masem, zeleninou a křupavou cibulkou
Salát z rajčat, čerstvých fazolek a pomela s křupavým kantonským bokem a domácí sweet chilli – týdenní speciál
Dýňová s kardamonem, zázvorem, chilli a pečeným banánem
Kokosová s rýžovými nudlemi, houbami a naťovou cibulkou – týdenní speciál
Kuřecí Kung Pao s naťovou cibulkou, chilli a arašídy, sezamové rýžové nudle
Panaeng curry s dušenou hovězí kližkou, lilkem a limetkovými listy, jasmínová rýže
Salát z rajčat, čerstvých fazolek a pomela s křupavým kantonským bokem a domácí sweet chilli – týdenní speciál
Kachní kořeněná polévka s lychee a nakládaným pekingským zelím
Kokosová s rýžovými nudlemi, houbami a naťovou cibulkou – týdenní speciál
Pečené vepřové se sekanými houbami v betelových listech, smažené Ma Ma nudle
Trhané kachní maso se sladkou bazalkou v pikantní voňavé tmavé omáčce, jasmínová rýže
Salát z rajčat, čerstvých fazolek a pomela s křupavým kantonským bokem a domácí sweet chilli – týdenní speciál
Sladkokyselá pikantní hovězí polévka s vodními kaštany a sojovými klíčky
Kokosová s rýžovými nudlemi, houbami a naťovou cibulkou – týdenní speciál
Pad Thai s kuřecími nudličkami, arašídy a koriandrem
Smažené uzené tofu s brokolicí a řapíkatým celerem v tamarindo – ústřicové omáčce, jasmínová rýže
Salát z rajčat, čerstvých fazolek a pomela s křupavým kantonským bokem a domácí sweet chilli – týdenní speciál
Silný vývar z hovězích žeber s krupicovými nočky a zeleninou
Zelňačka s orlickou klobásou
Pečená kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou a nastavovanou kaší
Bramborové halušky s krémovou omáčkou z bryndzy a smetany, pažitkou a kostičkami vypečeného špeku z Hlavečníku
Hamburská vepřová kýta s karlovarským knedlíkem

Objednejte si firemní stravování!


Odesláním formuláře souhlasím s podmínkami Ochrany a zpracování osobních údajů tak, jak jsou uvedeny zde: Ochrana soukromí

top