Kuchařské kurzy (3 chody + dezert od nás - 4h – 2500,- Kč)

V ceně kurzu jsou zahrnuty: sklenka Prosecca na přivítanou, aqua bar, recepty, technologický postup, suroviny, technologie, inventář a vedení profesionálního šéfkuchaře.

Místo konání je v Showroomu firmy Multi CZ s.r.o., Štefánikova 619, Pardubice.

Termíny a témata kurzů na rok 2025 naleznete v odkazu kontakty – kalendář.

Kurz začíná tak, že po přivítání, představení a přípitku si účastníci vyberou každý svoji vařící sekci (8 pozic), kde naleznou wok hořák, kompletní kuchařský inventář a suroviny, které dostanou čerstvé před jednotlivým chodem.
Šéfkuchař vždy představí suroviny před každým chodem, předvede názornou ukázku jeho přípravy a po dokončení rozdá všem degustaci.
Poté ho následují účastnící kurzu, kteří se po uvaření každého chodu odeberou své jedinečné a originální kreace zkonzumovat, případně vzájemně odegustovat.
Během toho náš personál připraví pracovní plochy, inventář a suroviny na další chod.

Celý kurz probíhá ve velmi uvolněné a pohodové atmosféře

Ideální kapacita kuchařského kurzu v je 6-8 osob, jakmile se tato kapacita naplní, automaticky otevíráme nový kurz v nejbližším možném termínu. Pro firemní zákazníky jsme schopni zbudovat improvizované kuchyňské studio v přilehlých prostorách parku, anebo kdekoliv v terénu o 10-ti vařících sekcích s kapacitou 30-50 osob.
Vybírejte ZDE
Česká klasika I.

• Tartar z Olomouckých tvarůžků se zauzenou paprikou a špekovou houskou
• Kapří hranolky s bylinkami, šlehaná bramborová kaše s hrubozrnnou hořčicí
• Grilované kachní prso, kroupové risotto s dýní, cizrnou a medvědím česnekem, demi glace
• Dezert od naší cukrářky

from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Česká klasika II.

• Hovězí tatarák s topinkou a svěžím salátem z červené řepy a jablek
• Tradiční “svíčková“ ze špikovaného hovězího válečku
• Karlovarský knedlík
• Lívance s borůvkami a čerstvou šlehačkou

from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Česká klasika III.oblíbená jídla TGM

• Bramborová polévka s lesními houbami a vůní majoránky
• Candát na přepuštěném másle s chřestem a žloutkovou omáčkou
• Halušky s bryndzovou omáčkou, pažitkou a vypečeným špekem
• Dezert od naší cukrářky

from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko I.Chuť  severovýchodu

• Smažené křupavé kuličky z kuřecích prsou, krevet a hub, mango omáčka se zázvorem
• Larb Moo – legendární thajský street food salát z mletého vepřového
• Panaeng curry s hovězím masem, jasmínová rýže
• Dezert servírovaný z kuchyně

from
$šéfkuchařka Naam Artittaya+ šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko II.Nejpopulárnější jídla

• Pad Thai s tygřími krevetami, pak choi a jarní cibulkou
• Green curry s kuřecím masem, šalotkou, limetovými listy a jasmínovou rýží
• Thai beef salát s mátou a karamelizovanými ořechy
• Dezert servírovaný z kuchyně

from
$šéfkuchařka Naam Artittaya+ šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko III.Nejoblíbenější jídlaSurasak Thai Pardubice

• Smažené kachní závitky s domácím sweet chilli
• Krevety v tamarindové omáčce se zeleninou, jasmínová rýže
• Hovězí na černém pepři s pak choi a řapíkatým celerem, MaMa nudle
• Dezert servírovaný z kuchyně

from
$šéfkuchař Petr Láznička
Americká klasika

• Pečená masitá vepřová žebra BBQ, salát Coleslaw s křenem, fenyklový chléb
• Smažená kuřecí křídla “Kentucy style“ s domácí sweet chilli
• Hovězí burger se sýrem a slaninou v cibulové housce s domácí BBQ
• Dezert servírovaný z kuchyně

from
$šéfkuchař Petr Láznička
Tradiční Čína

• Dim Sum – napařované lepivé knedlíčky s vepřovým, houbami a pažitkou, sojová          omáčka s mirinem a zázvorem
• Kuřecí Kung Pao s naťovou cibulkou, sečuánským pepřem, chilli a arašídy
• Kachna pečená v citrusech a voňavém koření, palačinka s hoi sin omáčkou a zeleninovými nudličkami
• Dezert servírovaný z kuchyně

Rostlinná asijská jídla
• Nam rolls – závitky balené do rýžového papíru se zeleninou, avokádem a nakládanou ředkví, domácí sweet chilli omáčka s mořskou řasou
• Smažená bramborová slupka plněná tempehem a kostičkami zeleniny, papriková mayo
• Pad Thai – legendární thajské rýžové nudle s česnekem, zázvorem, uzeným tofu, tamarindovou omáčkou, pak choi, naťovou cibulkou a koriandrem
• Dezert servírovaný z kuchyně
from
$šéfkuchař Petr Láznička

Výhradní dodavatel asijských surovin pro EaE

Společnost ROSELAN s.r.o. je provozovatel internetového obchodu sambalshop.cz a od roku 2010 se řadí mezi přední dodavatele asijských potravin na český trh a to jak pro oblast koncových spotřebitelů tak pro řadu restaurací, menších kamenných obchodů nebo specializovaných prodejen. Dovážíme produkty od více než 45 významných výrobců a to především z Thajska, Singapuru, Malajsie, Filipín, Indie, Číny, Vietnamu a Koreje. Neustále sledujeme nové trendy a rozšiřujeme naši nabídku v souladu se snahou být společností nabízející autentické asijské potraviny, které nejsou běžně k dostání v distribuční síti v České republice. Naše portfolio zahrnuje více než 4000 výrobků na které dokážeme prodejcům poskytnout zajímavé množstevní slevy.

top