Kuchařské kurzy(5 chodů - 5h – 1750,- Kč)

V ceně kurzu je zahrnuto: sklenka Prosecca na přivítanou, nápojový bar, zástěra, čepice, recepty, technologický postup, suroviny a vedení profesionálního šéfkuchaře.
Kurz začíná demonstrací jednotlivých chodů, rozdělením do menších skupinek (2-3 osob) k připraveným vařícím sekcím v prostoru naší restaurace v areálu bývalého hřebčína v Nemošicích. Po uvaření každého chodu se účastnící kurzu odeberou své jedinečné a originální kreace zkonzumovat a vzájemně odegustovat.
Ideální kapacita kuchařského kurzu v je 10-12 osob, jakmile se tato kapacita naplní, automaticky otevíráme nový kurz v nejbližším možném termínu. Pro firemní zákazníky jsme schopni zbudovat improvizované kuchyňské studio v přilehlých prostorách parku o 10-ti vařících sekcích v rozhraní 30-50 osob.
Vybírejte ZDE
Česká klasika I.
• Tartar z Olomouckých tvarůžků se zauzenou paprikou a špekovou houskou• Kulajda se zastřeným vejcem a koprovým olejem• Kapří hranolky s bylinkami, šlehaná bramborová kaše s hrubozrnnou hořčicí• Grilované kachní prso, kroupové risotto s dýní, cizrnou a medvědím česnekem, demi glace• Studená jahodová polévka s tvarohovými knedlíčky
from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Česká klasika II.
• Hovězí tatarák s topinkou a svěžím salátem z červené řepy a jablek• Silný vývar z hovězích žeber s játrovým knedlíkem, zeleninovými nudličkami a petrželkou• Tradiční “svíčková“ ze špikovaného hovězího válečku• Karlovarský knedlík• Lívance s borůvkami a čerstvou šlehačkou
from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Česká klasika III.oblíbená jídla TGM
• Bramborová polévka s lesními houbami a vůní majoránky• Candát na přepuštěném másle s chřestem a žloutkovou omáčkou• Halušky s bryndzovou omáčkou, pažitkou a vypečeným špekem• Králík na sardelce s chlupatými knedlíky• Švestkové knedlíky s př. máslem, sypané mákem
from
$Šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko I.Chuť severovýchodu
• Green papaya salát se sázeným vejcem• Pikantní polévka s vepřovými žebírky• Laab s krevetami a houbami, smažené Ma Ma nudle se sezamem• Issan curry s hovězím masem, jasmínová rýže• Tapioca v kokosovém mléce s kukuřicí a mučenkovou omáčkou
from
$šéfkuchařka Naam Artittaya+ šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko II.Nejpopulárnější jídla
• Sekané vepřové ve vaječné omeletě s praženou rýží• Pad Thai s tygřími krevetami• Kokosová polévka s rýžovými nudlemi a kuřecím masem• Green curry s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleným lilkem a thajskou bazalkou• Thai beef salát s mátou a karamelizovanými ořechy
from
$šéfkuchařka Naam Artittaya+ šéfkuchař Petr Láznička
Thajsko III.Nejoblíbenější jídlaSurasak Thai Pardubice
• Smažené kachní závitky s domácím sweet chilli• Rýžové nudle ve vývaru s kokosovou omeletou, arašídy a sojovými výhonky• Olihně v tamarindové omáčce se zeleninou, jasmínová rýže• Red curry s kuřecím masem, kokosovým mlékem, sladkým ananasem a šalotkou• Hovězí na černém pepři s pak choi a ř. celerem
from
$šéfkuchař Petr Láznička
Americká klasika
• Clam chowder – tradiční krémová mušlová polévka s brambůrky a slaninou• Salát coleslaw, pečený brambor ve slupce• Smažená kuřecí křídla “Kentucy style“ s domácí sweet chilli• Kreolské kuře s rýží• Hovězí burger se sýrem a slaninou v cibulové housce s domácí BBQ
from
$šéfkuchař Petr Láznička
Tradiční Čína
• Silná kořeněná polévka s hovězím masem, vaječnými nudlemi a houbami• Dim Sum – napařované lepivé knedlíčky s kuřetem a pažitkou, sojová omáčka s mirinem a zázvorem• Kuřecí Kung Pao s naťovou cibulkou, sečuánským pepřem, chilli a arašídy• Smažený měkkoschránkový krab s wasabi majonézou, salátek z řas a bílé ředkve, napařovaný kynutý bun• Kachna pečená v citrusech a voňavém koření, palačinka s hoi sin omáčkou a zeleninovými nudličkami
Indonézie - připravujeme
top