Servírované degustační menu

Hovězí

Amuse bouche

• pozdrav od šéfkuchaře pro nastartování chuťových pohárků a navození příjemné atmosféry

Studený předkrm

• Telecí tataráček na Pařížský způsob s křepelčím vajíčkem, čenekovým aioli a máslovými toasty

Polévka

• Silný vývar z hovězích žeber s játrovým knedlíčkem a máslovou zeleninou

Teplý předkrm

• Konfitovaná telecí líčka, pastinákové pyré, opečená růžičková kapusta na uzeném másle

Hlavní chod

• Grilovaná hovězí roštěná na anglický způsob, gratinované brambory s medvědím česnekem a parmazánem, chřestové ragú se sýrem cottage a lanýžovým olejem, demi glace

Dezert

• Marcipánové Creme Brulle s mučenkovou tapiokou a čerstvým ovocem

 

Objednávejte ZDE
top